AFP
Volledig scherm
© AFP

Explosief boek John Bolton veroorzaakt commotie op proces Trump: dit zijn onthullingen die erin staan

Het is momenteel hét gespreksonderwerp op het afzettingsproces van de Amerikaanse president Donald Trump: het boek van zijn voormalig nationaal veiligheidsadviseur John Bolton dat in maart uitkomt en waarin hij zíjn versie van de feiten geeft, als iemand die op de eerste rij zat toen het hele Oekraïne-schandaal zich ontvouwde. Rond het manuscript bestaat nog veel geheimzinnigheid maar de informatie zou zo gevoelig zijn, dat het Witte Huis Bolton al bedreigde.

18 reacties

  • Steven Nevets

    4 jaar geleden
    Het zogezegde schandaal van Trump kwam er om gewoon een veel groter schandaal van de Biden en zoon te verbergen. Eén waar bloed aan hangt.
  • Joke Kay

    4 jaar geleden
    Ze zijn allemaal uit op geld en form. Bolton zou moeten in een gevangenis zitten in plaats van een boek uit the brengen over zaken die achter gesloten deuren waarnemen. Backstabber.
  • Gino De Neef

    4 jaar geleden
    Er staat geen enkele bevestigde onthulling in. Bolton is misnoegd omdat trump hem niet toeliet nog een oorlog te beginnen.
  • Fons Casteels

    4 jaar geleden
    De échte bewijzen die we over het dossier hebben, spreken Trump vrij. 1) de tekst van het telefoongesprek Trump-Zelenski bewijst dat het een vriendelijk gesprek was, zonder welke druk dan ook. 2) Zelenski heeft nooit een persbericht de wereld ingestuurd dat Oekraïne het onderzoek naar Biden heropent. 3) De Amerikaanse steun aan Oekraïne werd na twee maanden blokkering al vrijgegeven.
  • Maria De Vuyst

    4 jaar geleden
    Ten eerste wordt hij niet afgezet omdat de senaat dat niet zal toelaten. Ten tweede wordt Trump, al gebeurt er een mirakuleuze afzetting, stante pede terug tot president herverkozen. Bij het Amerikaanse volk is hij populair omdat zijn politiek werkt, ondanks zijn zeer vreemde aanpak.