Gaten Matarazzo ging voor de vierde keer onder het mes.
Volledig scherm
Gaten Matarazzo ging voor de vierde keer onder het mes. © Getty Images

‘Stranger Things’-ster vierde keer onder het mes voor zeldzame botziekte: “Zoals ik er nu uitzie, krijg ik geen werk”

Celebrities‘Stranger Things’-acteur Gaten Matarazzo (17) gaat vandaag voor de vierde keer onder het mes, om een zeldzame aandoening te behandelen. De jonge ster heeft cleidocraniale dysplasie (CCD), een aangeboren afwijking die ervoor zorgt dat zijn botten niet op een normale manier groeien. 

3 reacties

  • Hans Vanermen

    4 jaar geleden
    Vorig jaar had ik in Gent een ontmoeting met Gaten. Hij is bijzonder intelligent en volwassen voor zijn leeftijd. Hij praatte ook openlijk over zijn aandoening en pesten. Vele jongeren zouden aan hem een voorbeeld mogen nemen. Ik wens hem na deze en de volgende operaties een vlot herstel en ook een bloeiende carrière.
  • Petra Jager

    4 jaar geleden
    Ik vind hem een van de leukste. Oh ja, en hij krijgt wel werk want zit nu ook in een andere serie. Ik vind hem juist uniek door zijn slissen en mond. Maar voor later begrijp ik hem wel.
  • Glenn Vantorre

    4 jaar geleden
    Dat er niet over z'n aandoening in de serie stranger things word gesproken klopt niet. Eerste aflevering waar ze als de nerds gepest worden legt hij uit dat hij CCD heeft en ermee geboren is aan de pestkoppen.