.
Volledig scherm
. © .

Saelemaekers officieel een speler van AC Milan, dat Belg huurt met aankoopverplichting

AnderlechtAC Milan heeft de transfer van Alexis Saelemaekers afgerond. Milan huurt Saelemaekers tot het einde van het seizoen van Anderlecht, met een optie om de transfer definitief te maken. Paars-wit zou een som van om en bij de zeven miljoen euro kunnen opstrijken. Daarvan wordt 3,5 miljoen euro nu betaald zijn voor de huurovergang, en wacht hen nog 3,5 miljoen euro komende zomer.

84 reacties

  • Jurgen De doncker

    4 jaar geleden
    Binnen 2 jaar staat hij hier terug, veel te weinig talent voor een topploeg uit Italie .
  • Frank Bolle

    4 jaar geleden
    Het verval is duidelijk ingezet. Alexis zou binnen een paar jaar het vijfvoudige kunnen opleveren, maar hij moet nu aan een soldenprijs weg omdat er dringeng geld nodig is. Aan een prijs dan nog die ongeveer gelijk is aan diegene die Brugge voor zijn nieuwe spits betaald heeft. Met andere woorden , ook Club Brugge had Alexis Saelemaekers kunnen wegkopen. En het project ? Schluss ! Finito ! Dood en begraven. Anderlecht is goed op weg om het nieuwe Union te worden.
  • Frank Bolle

    4 jaar geleden
    Het is duidelijk dat Anderlecht in verval is, zo'n speler werd vroeger veel langer gehouden. Binnen een jaar of 2 had hij het 5 voudige waard geweest. Maar het geld is op in Brussel, de uitverkoop tegen soldenprijzen is begonnen . Coucke, de held van elke rechtgeaarde Vlaming ….
  • Kristof Van Impe

    4 jaar geleden
    AC Milan huurt bij Anderlecht, de nummer tien uit eerste klasse? knap
  • Francois Troch

    4 jaar geleden
    Saelemaekers kan bijleren bij Milan, hij dribbelt en draait te veel, maar voor zo'n jonge gast is dat een kans ook al zal hij veel op de zitten Van Aken bv is slimhij weet dat in een degelijke competitie niet mee kan en in de Belgische is hij een vedette