Van links naar rechts op de achterste rij: psychiater Godelieve T., huisarts Frank D.G. en uitvoerend arts Joris V.H.
Volledig scherm
Van links naar rechts op de achterste rij: psychiater Godelieve T., huisarts Frank D.G. en uitvoerend arts Joris V.H. © Photo News

Drie artsen vrijgesproken op euthanasieproces

Driemaal onschuldig: de artsen die betrokken waren bij de euthanasie van Tine Nys in 2010, zijn vrijgesproken. Dat heeft de jury van het Gentse hof van assisen na urenlang beraad beslist. Joris Van Hove: “Ik ben blij met de vrijspraak. Maar niemand is hier ongeschonden uitgekomen.” 

57 reacties

  • Ronald Van Ee

    4 jaar geleden
    Eindelijk een uitspraak die de mensen verdienen !maar weer eens aanwijzigingen naar de politiek en de werking van justitie hoe goed er wordt nagedacht bij het maken van wetten en wetteksten uit de jaren stilletjes ! Nu hangt alles met haken en ogen aan elkaar , maar liever een heel jaar kibbelen en elkaar zwart maken om toch maar een plaatsje in de regering te bekomen dat is belangrijker dan een land met een overmacht van politiekers te proberen te besturen hè.en steeds weer door te weinig pers.
  • Eric Mertens

    4 jaar geleden
    Meer dan terechte uitspraak.
  • Monique Boeckaerts

    4 jaar geleden
    Goede uitspraak!
  • Karine Lombary

    4 jaar geleden
    Een heel terechte uitspraak
  • Griet Maes

    4 jaar geleden
    Terecht, deze mensen hebben niets misdaan! De familie daarentegen zou beter eens in eigen boezem kijken, want het lijkt erop dat zij Tine tijdens haar leven volledig in de steek gelaten hebben.