Sybille de Sélys Longchamps, de moeder van Delphine Boël.
Volledig scherm
Sybille de Sélys Longchamps, de moeder van Delphine Boël. © Vier

Moeder van Delphine Boël: “Mededeling van Albert was slag in het gezicht van mijn dochter”

De mededeling die koning Albert II maandag liet verspreiden, waarin hij erkent dat hij de biologische vader is van Delphine Boël, "is een slag in het gezicht van mijn dochter". Dat zegt Sybille de Sélys Longchamps, de moeder van Delphine Boël, vandaag in de kranten van Sudpresse.

83 reacties

  • Vanessa Huysmans

    4 jaar geleden
    Als volwassenen het bed induiken moet men buiten het pleziertje ook zn verantwoordelijkheden kennen en nemen. Een mens kent het loyaliteitsprincipe en is geneigd zijn echte ouders te willen omarmen..daar waar men van afstamt. Wie je bent is deels je eigen taak, deels opvoeding maar ook deels je genen. Het is ieders recht erkent te worden door diegene die je heeft gemaakt op de eerste plaats.
  • Emmy Vandereyken

    4 jaar geleden
    Waarom na 48 jaar vechten om erkenning van een vader ? Als mijn biologische vader mij niet zou erkennen (al bij de geboorte) zou hij de eer niet krijgen om mij nog zijn dochter te noemen. Toen Delphine niet meer erkend werd als dochter door de h. Boël, waarom diens naam nog gebruiken ? Waarom de naam van haar moeder niet aannemen ?
  • Michel Jacobs

    4 jaar geleden
    Het is een beetje raar dat sommige commentaren de koning het verloochenen van zijn voorbeeldfunctie verwijten, dat terwijl polyamorie tot de absolute traditie van het koningshuis behoort. Als je de koninklijke serres gaat bezoeken ,kan je trouwens her en der de lustprieeltjes en geheime tunnels opmerken die , onder andere op die plaats, voor dat doel door Leopold2 aangelegd werden.Met zoveel naïviteit is het geen wonder dat ze er ano 2020 in al hun glorieuze nutteloosheid nog steeds zijn.
  • michel vandenhove

    4 jaar geleden
    voor zulke zaken moet steeds met 2 zijn dus madam u treft evenveel schuld beetjes samen houden zal ik zeggen ....
  • ROBERT GERTS

    4 jaar geleden
    Albert II. Het schoolvoorbeeld van het ganse Belgische koningshuis! Laf, en leven een rijkeluisleven van ons geld! Zij heeft evenveel recht op een dotatie als zijn andere kinderen(als het de zijne zijn…) en met terugwerkende kracht vanaf haar 18de! Hij, en hij alleen moet dit betalen! Lafaard!