Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Pjaca meteen in paars-witte selectie, Joveljic en Lawrence niet speelgerechtigd

AnderlechtAnderlecht kan al rekenen op aanwinst Marko Pjaca tegen Moeskroen. De Kroaat is speelgerechtigd en zit in de selectie. Joveljic en Lawrence krijgen nog geen toestemming om te spelen.

4 reacties

  • Herman Valaert

    4 jaar geleden
    De zoveelste foto in de rij ...met de zoveelste trainer...de zoveelste Verscheuren ...en de zoveelste nieuwe spelers ...Hopelijk brengt dat zoden aan de dijk. Maar men weet dat met geld alleen men geen ploeg samen stelt ...kijk naar ' t verleden ...Anderlecht heeft er in zijn geschiedenis nog nooit zo slecht voorgestaan ...Spijtig voor Marc Coucke -want dat is echt wel een toffe zakenman hoor ...Supporter Waasland-Beveren.
  • Marc Dierickx

    4 jaar geleden
    Kortrijk ging een Nigeriaanse spits kopen in Litouwen. Moffi, iemand die niemand kende. Maar hij was wel direct speelgerechtigd, is groot, sterk en heel snel, kan goed koppen en vooral hij kan een goal maken. Waarom kan Kortrijk zo een spits kopen en Anderlecht niet? Neen, ze kopen/huren liever spelers die een half of volledig seizoen niet gespeeld hebben wegens kwetsuren en geen matchritme hebben. Bovendien zijn ze ook nog niet speelgerechtigd.Of slapen ze bij Anderlecht nu toch allemaal?????
  • Dany Verbeke

    4 jaar geleden
    Mr Behets heb je niet goed gelezen het gaat niet alleen over onze bond maar ook over deze waar de speler vandaan komt
  • René Behets

    4 jaar geleden
    Paarse bond noemen velen dit dan. Ze doen alles om RSCA tegen te werken. Waarom kunnen ze dit nu niet in orde maken? Als transfers binnen de deadline beklonken zijn, zouden deze altijd moeten kunnen meespelen bij de eerstvolgende werdstrijd. Maarja