© Photo News

Kate en William vieren kerst met de Middletons

Kate en William vergezellen de Britse koninklijke familie dit jaar tijdens de traditionele kerstvieringen niet in Sandringham, maar kiezen ervoor om de feestdag met de Middletons door te brengen. Dat meldt de Britse krant Daily Mail. De schoonfamilie van prins William zou van deze feestdag de meest memorabele kerst ooit willen maken, omdat Pippa volgend jaar in het huwelijksbootje stapt met haar multimiljonair, en daar kan het gezin van Kate niet bij ontbreken.

VVA

Kate en William zullen komend weekend naar verluidt samen met hun twee kinderen, prins George en prinses Charlottte, hun opwachting maken op het kerstfeest van de Middletons. Ze zullen bijgevolg niet aanwezig zijn op de traditionele koninklijke kerstvieringen in Sandringham in het bijzijn van de bijna voltallige Britse koninklijke familie. Het koppel moest de festiviteiten vier jaar geleden ook al aan zich voorbij laten gaan, toen Kate tijdens haar eerste zwangerschap met extreme ochtendmisselijkheid kampte.

Volgens vrienden zal de komende kerstviering van de Middletons er ééntje zijn om nooit te vergeten. De familie zou grootse plannen hebben, omdat Pippa volgend jaar in mei in het huwelijksbootje stapt met haar verloofde James Matthews en plannen koestert om heel snel met een eigen gezin te starten. Ook grote broer James zou van de partij zijn. Voor Kate, die zoveel belang hecht aan familie, was de keuze dan ook snel gemaakt.

Koninklijke bronnen stellen dat de Britse koningin begrip toont voor de beslissing van Kate en William, zeker gezien de hechte band tussen Kate en haar familie en de wens van het koppel om hun jonge kinderen ook een leven buiten de hekkens van het koninklijke paleis te gunnen. Verwacht wordt dat Kate en William de koninklijke familie zullen vervoegen op tweede kerstdag, de dag waarop de traditionele fazantenjacht van prins Philip op het landgoed van Sandringham geopend wordt.

De Britse koningin zal de feestdag echter niet alleen moeten doorbrengen. Zo zal ze vergezeld worden door prins Harry, Prince Charles en zijn vrouw Camilla, prinses Anne, haar twee dochters en hun echtgenoten, prins Edward en zijn vrouw Sophie met hun twee kinderen en prins Andrew met zijn twee dochters, prinses Beatrice en Eugenie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer