Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Vrouw deelt hilarische selfie net na haar bevalling: zij straalt, haar man ligt languit op de grond

Tijdens de bevalling kan een toekomstige vader niet veel meer doen dan de moeder ondersteunen en aanmoedigen. En net daar liep het bij deze kersverse ouders fout. Na de bevalling van deze vrouw kreeg haar man het even benauwd. Niet veel later lag hij languit op de grond, en ging alle aandacht in de bevallingsruimte naar hem. De moeder legde dit gezellige gezinsmoment vast op een selfie.

84 reacties

  • Benny Verhamme

    4 jaar geleden
    Ja, keizersnede meegemaakt, niet flauw gevallen. Maar was op voorhand gewaarschuwd. Mijnheer als GIJ flauw laten we u liggen hoor voor een half uur. Dus probeer dit alsjeblieft niet te doen. :)
  • tony decabooter

    4 jaar geleden
    Jaja ,het sterke geslacht ,nietwaar !
  • Ronny Martin

    4 jaar geleden
    Hij was er tenminste fysiek bij :)
  • Joelle Van Assche

    4 jaar geleden
    Rayan el arami. Heerlijk dat u het gewoon kan toegeven. U zult de eerste en klaarblijkelijk niet de laatste geweest zijn. Daar niets bij voelen, da's pas erg. Wat jou overkwam was doodnormaal en getuigt van gezonde vadergevoelens.
  • Rayan El Arami

    4 jaar geleden
    Haha! Heb het zelf ook meegemaakt. Dacht dat ik wel wat kon hebben maar de zenuwen en emoties sloegen toe en pfuut, weg was deze jongen. En elke keer dat er in de familie weer een nieuw leven bijkomt wordt het weer opgerakeld. En kan ik er zelf ook hartelijk mee lachen hoor! Aan de zuurpruimen: man wees eens wat minder verzuurd en zie er gewoon de lol van in. En Mr. de Leeuw: single blijven vent. Das de beste raad die ik gasten als jij kan geven.