REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

WhatsApp stopt met werken op miljoenen smartphones. Check hier of jouw telefoon erbij zit

De populaire berichtendienst WhatsApp werkt sinds dit weekend niet meer op miljoenen verouderde smartphones. Dat meldt BBC. 

38 reacties

  • rudi Dido

    4 jaar geleden
    veiligheid gaat voor en niet zagen want moest het andersom zijn staan ze direct klaar om een klacht in te dienen , als je geen geld hebt om zoiets te kopen zeur dan niet en laat het
  • an van den put

    4 jaar geleden
    ik vind dit nie serieus, nu zedde verplicht om ne andere te kopen, of ge moet whatsapp laten voor wat het is. ze verzinnen allemaal wa om toch uit alles geld te kunnen halen
  • Steven Goossens Schenck von Toutenburg

    4 jaar geleden
    Altijd maar dingen verzinnen om het geld uit de zakken van de burger te kloppen
  • Mary Sweet

    4 jaar geleden
    Eerst verkochten ze je smartphones die kapot gingen , zodat je altijd een nieuwe moest kopen . Nu als hij zelfs niet stuk is word je toch gedwongen een nieuwe ( dure ) te kopen of je kan niets meer doen er op !
  • Nico Herbots

    4 jaar geleden
    Lang leve de wegwerpmaatschappij! Ik zie een mooie opportuniteit voor meer inkomsten voor de staat: waarom niet een maandelijkse tax heffen op het gebruik van een verouderde smartphone? En een tax op het inleveren van een oud toestel en nog extra tax op de aankoop van een nieuw. Heel veel verse centjes om het gat in de begroting te vullen. Het milieu kan er alleen maar beter van worden!