© *

Kardashians promoten lingerielijn met vervroegde 'kerstkaart'

Nadat Kim Kardashian afgelopen donderdag voor het eerst sinds de brutale overval opnieuw van zich liet horen op Instagram om haar lingerielijn te promoten, heeft ze nu ook de hulp van haar bevallige zusjes ingeroepen. Bij wijze van vervroegde 'kerstkaart' verschenen op haar promotionele account op Instagram twee foto's van de drie zussen in lingerie.

VVA

Wat doet het nog beter dan foto's van mezelf in lingerie of een video van mezelf terwijl ik aan het twerken ben? Foto's van mezelf én mijn beroemde zusjes. Dat moet Kim Kardashian gedacht hebben toen ze haar zussen, Kylie Jenner (19) en Khloe Kardashian (32) vroeg om mee op de foto te gaan om haar lingerielijn te promoten.

Op donderdag liet Kim Kardashian voor het eerst sinds de brutale overval in Parijs nog eens van zichzelf horen op de sociale media. Dat deed ze niet op haar persoonlijke account, maar op een nieuw account Kimoji, dat refereert naar alle merchandisingproducten waaraan de realityster haar naam verbonden heeft. Nu postte ze er nog twee extra foto's bij van zichzelf en haar twee zusjes.

 

DECEMBER 16

Een foto die is geplaatst door KIMOJI (@kimoji) op

 

NEW KIMOJI MERCH OUT NOW LINK IN BIO

Een foto die is geplaatst door KIMOJI (@kimoji) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER