VRT
Volledig scherm
© VRT

Einde missie in ‘Kamp Waes’: deze kandidaten haalden het einde

TVOnze favoriete durfal Tom Waes rekruteerde voor ‘Kamp Waes’ vijftien kandidaten die de selectieproeven van de Belgian Special Forces moesten doorlopen. De overblijvers gingen in de aflevering van zondagavond hun laatste dag in, waarbij nog een grote test volgde. Special Forces Stijn en Fly willen immers weten of de overblijvers ook in een echt team van supermilitairen kunnen functioneren. 

8 reacties

  • Willy De Beul

    4 jaar geleden
    Leuk programma, en natuurlijk proficiat aan de deelnemers... doch te beoordelen met véél korrels zout. De kwinkslag op het einde van Waes naar Koen Wauters toe is bedenkelijk, vooral daar hij zélf niet heeft meegedaan!
  • Derek Beuckelaers

    4 jaar geleden
    Respect aan de deelnemers, deze afmattende testen zijn in het echt heel anders dan vanuit de zetel.
  • willem merken

    4 jaar geleden
    Proficiat aan diegenen die het gehaald hebben en nog meer aan diegenen die dat dagdagelijks moeten doen met gevaar voor hun eigen leven.
  • eliane de buck

    4 jaar geleden
    Fantastisch en proficiat maar het is maar een klein del wat de echte special forser meemaken denk in wat als ge echt bij de vijand terecht komt zal waarschijnlijk nog vele malen erger zijn
  • paul vdkerckhove

    4 jaar geleden
    Aaron is mijn buurman , ik ken zijn kapaciteiten ,al van in zijn kinderjaren .Wat men van hem mag beweren , ik sta pal achter hem als een soldaat !