Tomas Sisk / Photo News
Volledig scherm
© Tomas Sisk / Photo News

Onze huisref Tim Pots over de vraag van één miljoen: "Waarom plakken ze geen GoPro aan de deklat?"

Jupiler Pro LeagueGoal is goal. Maar was de stifter van Hans Vanaken ook effectief over de lijn? "We weten het niet", zegt onze huisref Tim Pots.

39 reacties

  • Kristof Van ossel

    4 jaar geleden
    Vreemd,het duurt inderdaad een tijdje voor hij zijn vlag in de lucht steekt,misschien dacht hij......ja ik kan een nieuwe keuken best gebruiken.
  • Gerard Nijskens

    4 jaar geleden
    De lijnrechter had nooit deze beslissing mogen nemen daar hij niet op de hoogte is van de voorlaatste verdediger en staat op dat moment op meer dan 6 meter van de achterlijn dus hij kijk geheel verkeerd, schuin en dus mag hij ook nooit deze beslissing nemen en hij moet geen 100 maar 300% zeker zijn dat het doelpunt is en anders zwijgen. Ook begrijp ik niet wat Brugge wil bereiken met het niet moge laten spelen van Vossen hebben ze er zo schrik van of hoe moeten we dat zien ,en met Vossen in de p
  • ETIENNE BOECKX

    4 jaar geleden
    Waarom plakken ze geen go pro aan de achterkant van de doellat aldus specialist pots hahahaha ik kom niet meer bij hahahaha. Met dubbel levende plakband pots hahahaha ik kom niet meer bij hahahaha. Pas maar op dat die go pro niet in de tribune beland na dat er ene op de deklat trapt. Hahahaha.
  • hugo wouters

    4 jaar geleden
    Ter verduidelijking de speler die de bal uit het doel kopt staat bijna tegen de achternetten, en moet ook het strekkend been van zijn ploegmaat ontwijken.
  • hugo wouters

    4 jaar geleden
    Ben geen Brugge supporter, maar de bal is duidelijk over de doellijn. Bekijk het stilstaand beeld op het moment dat zijn voet tegen de bal trapt, bekijk zijn hele lichaam en de positie van de knie van zijn linker been. Dat bevindt zich net ter hoogte van de doellijn. Dan zie je zijn rechter uitgestrekt been minstens 40 à 50 cm over de doellijn want meet je onderbeen vanaf de knie naar je voet en dan zal je de grensrechter zijn beslissing terecht vinden.