Bart De Wever
Volledig scherm
Bart De Wever © BELGA

De Wever ziet "symbolische datum" in mei: nieuwe verkiezingen “wellicht onvermijdelijk" als er dan nog geen regering is

N-VA-voorzitter Bart De Wever ziet in mei een "symbolische datum" om conclusies te trekken in de federale regeringsvorming. "Dan is de roep naar nieuwe verkiezingen wellicht onvermijdelijk", zei hij deze voormiddag in de marge van de opening van de nieuwe studio van VTM NIEUWS in Antwerpen.

96 reacties

  • Ronald Van Ee

    4 jaar geleden
    als er in mei dan nog maar volk is om te gaan kiezen !nu ons magie haar verdediging tegen het virus toch weer niet zo waterdicht blijkt te zijn .
  • danny janssens

    4 jaar geleden
    de keuze is duidelijk een regering waarin ook de walen goed vertegenwoordigd zijn of samen de afgrond in. Kunnen ze allemaal aan een Europees infuus
  • gustaaf van bever

    4 jaar geleden
    Robert De Koning, Als strateeg zijn BDW en Magnette aan elkaar gewaagd.. En vermits alle besprekingen in het " geheim " moeten blijven hangen , weet niemand wie of wat doet
  • Wilfried Vanden Berg

    4 jaar geleden
    Magnette zal nooit toegevingen doen. De PS wil baas zijn in België . Het actieve Vlaanderen moet het passieve Wallonie blijven onderhouden . Daar blijft hij op hameren . Hij wil ten koste van alles baas spelen in België . Een tweede Waalse Vlamingen hater is geboren .
  • Benny Bertrant

    4 jaar geleden
    Walen dat zijn ook Belgen en NVA tracht het land te ontwrichten. Dat is hun DNA of hun core business.