Twitter/Instagram Sven Nys
Volledig scherm
© Twitter/Instagram Sven Nys

Vader en zoon Nys poseren in regenboogtrui, Thibau telt kampioenentruien

WielrennenSven Nys heeft op zijn sociale media een mooi kiekje gedeeld. De veldritlegende poseerde samen met zoon Thibau in de regenboogtrui. Die laatste kroonde zich zondag tot wereldkampioen bij de junioren, papa Sven veroverde tweemaal de wereldtitel bij de profs (in 2005 en 2013).

16 reacties

  • glenn wouters

    4 jaar geleden
    Nu zouden MVDP en Marianne Vos dat ook eens moeten doen. Al hun kampioen truien op een rijtje leggen. Ze zouden een grotere tafel nodig hebben. Maar dat neemt niet weg dat Pa Nys en kleine Nys het prima doen en gedaan hebben.
  • Monique Lievens

    4 jaar geleden
    Wat een duo, een voorbeeld voor velen, zowel de vader als de zoon. Ik hoop dat de toekomst ons nog meer van dat moois brengt. Proficiat aan de zoon, de vader en ook de mama, want zij heeft deze kampioen mee opgevoed.
  • Freddy van Puymbrouck

    4 jaar geleden
    Er staat heel veel druk op die jongen en hij gaat daar perfect mee om.Bovendien heeft hij over verdiend gewonnen hij was gewoon de beste en eigenlijk is dat het hele seizoen al zo.Ik vind hem heel nuchter en hij heeft zeker geen kapsones, velen beseffen niet hoe moeilijk dat is als zoon van.Of hij later een grote gaat worden weet niemand!.
  • eric maier

    4 jaar geleden
    Mark Verlot, u hebt niet goed gezien en geluisterd. Als er 1 zeer nuchtere jongen rondrijd in die categorie, dan is het Thibaut wel. Ik zou zelfs durven stellen dat veel profs op een wolk leven en wel eens een les mogen nemen aan deze jonge wereldkampioen, die hoe dan ook simpel en nederig blijft en exact weet waar hij staat. Dikke proficiat aan Thibaut
  • Marlies Schoefs

    4 jaar geleden
    mark hij heeft zijn voetjes op grond is gewoon blij fier