BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Na zijn speech in het Spaans, Evenepoel is ook als het over pr gaat een natuurtalent: “Praten met de mensen dat is écht zijn ding”

WielrennenRemco Evenepoel heeft in Argentinië de Ronde Van San Juan gewonnen. Op het erepodium toonde hij voor de zoveelste keer in zijn korte carrière dat hij niet alleen koersen kan winnen, maar ook harten. Selfie met publiek, speech in het Spaans, praten met de pers alsof dàt zijn echte job is: Evenepoel is ook als het over pr gaat een natuurtalent.

10 reacties

  • Marc LInden

    4 jaar geleden
    4 zinnen voorlezen vanop telefoon is geen speech houden is sympathieke geste maar geen speech
  • Pieter PELGRIMS

    4 jaar geleden
    DE REMCO, dat is een voorbeeld voor alle topsporters, en wees gerust hij gaat met zijn superklasse en goede ingesteldheid een karrevracht aan grote koersen zegevierend afsluiten!Een supertalent dat ons landje moet koesteren als de grootste briljant!
  • Marc Vermant

    4 jaar geleden
    Beste Albert , je moet er dan nog wel , in al die hectiek , aan denken om het te doen. En we hebben nu terug een groot talent in België , naast ook Wout Van Aert en anderen, dus positief blijven helpt.
  • Frank Van Riel

    4 jaar geleden
    Albert, spreek jij dan vloeiend Spaans ? Hij doet tenminste moeite ... Niet zeveren, gewoon genieten van die kerel zowel op als naast de fiets.
  • Pieter geens

    4 jaar geleden
    Top kerel !