Twitter @RMCSports
Volledig scherm
© Twitter @RMCSports

Dugarry neemt Duivels op de korrel: “Het lijkt ze soms maar weinig te schelen”

VoetbalChristophe Dugarry, voormalig international bij Les Bleus, haalde in de Franse talkshow Le Vestiaire stevig uit naar de Rode Duivels: “Ze willen de coolste jongens van de klas zijn.”

3 reacties

  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Waarom moet men eerst op de eerste plaats staan op de ranking om vervolgens wereldkampioen te worden Baldr VanHoek ??? Eerste plaats op de ranking zegt totaal niets, is leuk voor de statistieken maar het gaat eerst om het echie. Ben liever wereldkampioen en al sta ik op de ranking als 9e geplaatst. Ik heb tenminste een echte zichtbare prijs dan iemand die als 1e staat en helemaal niets heeft gewonnen.En geluk heb je altijd nodig in het voetbal.
  • André Christiaens

    4 jaar geleden
    De trainer en de hulptrainers van de RD hadden te weinig in hun boekjes en laptops gekeken, hoe men de Franse moest bespelen, maar er is een spreekwoord dat zegt, ben je niet sterk dan moet je slim zijn, en een speler die kanon ballen kon afvuren op doel moest thuis blijven.
  • Baldr VanHoek

    4 jaar geleden
    Wereldkampioen worden zonder ooit op eerste plaats gestaan te hebben in de ranking. Het zegt meer over het geluk dat de Fransen hen toekwam dan hun sterkte. Van WK tot EK op positie 1 staan, is meer dan per ongeluk geen wereldkampioen te zijn geworden.