Elon Musk doet een dansje tijdens een event in China.
Volledig scherm
Elon Musk doet een dansje tijdens een event in China. © REUTERS

Aandeel Tesla bijna 20 procent hoger op beurs, analisten voorspellen vertienvoudiging van koers

Tesla-beleggers hoor je al weken niet meer klagen want het bedrijf heeft de wind in de zeilen. De koers van de autobouwer stuwt alsmaar hoger. Gisteren kwam er op nog eens bijna twintig procent bij waardoor het aandeel voor het eerst meer dan 700 dollar waard is. Analisten voorspellen zelfs een vertienvoudiging van de koers tegen 2024.

11 reacties

  • Marc Van der Vloedt

    4 jaar geleden
    Shorters hadden zich miskeken ?
  • louis van hoeylandt

    4 jaar geleden
    wat had je dan verwacht ..als het op het nieuws al word gezegd dat er sommige landen wat zeker in heel europa dan wel zal komen . er in 2035 geen enkel benzine of diesel meer mag komen ..natuurlijk reflecteert dat in het voordeel van tesla op de beurs
  • Annie Vanweydeveldt

    4 jaar geleden
    Beleggen moet niet sexy zijn. Bekijk eens de trackrecord van Lotus Bakeries, koekjes zijn niet hype, maar het aandeel staat inmiddels op 2910 euro.. En dit allemaal door een Oost-Vlaams bedrijf. Inmiddels hebben ze ook een fabriek in USA en in Zuid-Afrika. Ieder analist zegt dat het te duur staat, geprijsd naar perfectie, en bijgevolg niet koopwaardig. Wel keer op keer zitten die kerels ernaast.
  • Marc Van der Vloedt

    4 jaar geleden
    Jaja Ivo, Jo en Pol, konden wel niet het hemelreizen van beurskoers en lijf aanbieden aan de rijke elite.
  • Geert Tamsyn

    4 jaar geleden
    Opruimen en recycleren van de batterijen is werk en winst voor ons eigen Umicore, die hebben daarvoor een contract met Tesla.