Marco, Leontine en hun kinderen Senna, Luca en Jada.
Volledig scherm
Marco, Leontine en hun kinderen Senna, Luca en Jada. © Hollandse Hoogte / Leo Vogelzang

“Afscheid nemen bestaat wel”: Twitter reageert sarcastisch op scheiding Marco Borsato

ShowbizzDe scheiding tussen Marco Borsato (53) en zijn echtgenote Leontine (52) na ruim 21 jaar huwelijk lokte op Twitter heel wat reacties uit. En die waren niet allemaal even meelevend. Zo werden er veel grapjes gemaakt met de songs van Borsato en verwezen ook heel wat twitteraars naar de affaire van de zanger. 

4 reacties

  • Jean Marc Charles Andre VAN BELLE

    4 jaar geleden
    Mag ik even oprecht proficiat wensen aan beide partners, ZONDER, sarcasme. met zo’n lang huwelijk hebben jullie ook het record van mijn eigen huwelijk verbroken dat eenzijdig door mijn echtgenote werd gestopt. Een mooi oprecht liedje is een van de mooiste uit Kroatia: (zar je vashno) ko je Kriv? = doet het er toe wie fout was? Mooi huwelijk en kinderen. Bedankt voor alle liefde daarin en om hoog en laag te delen! https://youtu.be/aRDw9UzUbfw +je
  • Frank Uytterhoeven

    4 jaar geleden
    Onbegrijpelijk, of toch niet in tijden van sociale media. iedereen weer zijn oordeel, en we halen de sabel boven. Kent er iemand de juiste situatie? Kennen jullie het koppel persoonlijk mss? Denk het niet. Dit gebeurd 100 keer per dag bij de onbekende mens, maar ooh, dit is iemand die we kennen .. niet dus, niemand buiten het gezin zelf en de dichtste vrienden kennen deze mensen. Dus vel geen oordeel over iets waar je geen ZAK van weet. Ga ik ook niet doen over jullie, want ik ken jullie niet.
  • Juliette Francois

    4 jaar geleden
    Ik vermoed dat de outcoming over de affaire te maken heeft met een soort van chantage en dat het veel langer duurde dan ze beweerden. Spreken is zilver, zwijgen is goud...
  • Paul Philippaerts

    4 jaar geleden
    Het zal niet vrijblijvend zijn, met een beetje pech wordt hij geplukt als een ... Hij heeft het inderdaad lang volgehouden. Met zijn lieve woordjes zijn er kandidaten genoeg voor wat dan ook.