Antoine Colassin en Vincent Kompany
Volledig scherm
Antoine Colassin en Vincent Kompany © Photo News

Nieuwe tegenslag voor Anderlecht? Operatie dreigt voor Antoine Colassin

AnderlechtHet houdt niet op. Een operatie dreigt voor Antoine Colassin (18). Anderlecht hoopt de spits wel nog klaar te stomen voor AA Gent. 

12 reacties

  • eric debanne

    4 jaar geleden
    Met of zonder die colassin gaan ze toch op hun donder krijgen tegen aa.gent dat nog beter speelt dan Brugge momenteel ...!
  • jean-pierre Vermyle

    4 jaar geleden
    goeie of super spelers worden niet noodzakelijk goeie trainers .er zijn heel veel voorbeelden van formidabele spelers die het nooit gemaakt hebben als trainer.gewoon omdat zij zichzelf altijd als voorbeeld nemen en van de veronderstelling uitgaan dat de spelers die zij moeten trainen evengoed zijn als zij als speler waren.grove inschattingsfout natuurlijk.
  • Dirk Brouns

    4 jaar geleden
    Tja Kompany is geen onbesproken figuur als het op blessures aankomt. Zorg eens dat die voetballers een basisconditie hebben en blijf maar weg uit krachthonk. Geen basis is miserie nadien omdat je binnen de kortste keren blessures hebt als je intensief gaat werken.
  • Tom Pennewaert

    4 jaar geleden
    Joveljic niet genoeg ritme, laat mij niet lachen he. een speler die alle voorbereidingen en trainingen meegedaan heeft met een bundesligaclub staat 5x verder dan alle belgische topclubs qua fysieke paraatheid. Zelfde verhaal met Pjaca, indien hij niet zou fit zijn had hij nooit ingevallen of op de bank gezeten bij Juventus. Denk eerder dat Vercauteren geen inspraak heeft gehad in de aankopen en dat hij nu weer een beetje de koppige wil uithangen.
  • frans de vroede

    4 jaar geleden
    volgens mij komt dit aan de voorbereiding voor de aanvang van het seizoen . ik verwijd niemand iets maar als je alleen traint op bal bezit dan kom je uithouding te kort , waarna er overlast van de spieren volgt en dat gaat leiden tot blessures .