President Donald Trump geeft zijn State of the Union-toespraak in het Capitool te Washington DC. (04/02/2020)
Volledig scherm
President Donald Trump geeft zijn State of the Union-toespraak in het Capitool te Washington DC. (04/02/2020) © AFP

Trump houdt State of The Union: “De jaren van economisch verval zijn voorbij”

UPDATEDe Amerikaanse president Donald Trump heeft zijn jaarlijkse State of the Union-toespraak gebruikt om vooral zijn economische resultaten van de afgelopen jaren te benadrukken. Hij zei dat het land er beter voorstaat dan ooit tevoren. "De vijanden van Amerika zijn op de vlucht, de rijkdom van Amerika neemt toe, de toekomst van Amerika ziet er rooskleurig uit", aldus Trump die spreekt van een "grote Amerikaanse comeback".

20 reacties

  • Jacques De Meulemeester

    4 jaar geleden
    "Karel Dierckx": al wat die man vertelt zijn verzinsels. Hij liegt constant en het kan hem geen snars schelen. Hoe het mogelijk is dat die man nog president is, is voor mij en velen een raadsel.
  • guido Bervoets

    4 jaar geleden
    Na de eerste drie maanden van zijn presidentschap begon hij al te pochen over zijn goed draaiende economie en lage werkloosheidscijfers terwijl iedereen weet dat het de jaren voorafgaande genomen maatregelen zijn die een invloed op de economie hebben. Typisch Trump dat hij de pluimen van anderen op zijn hoed steekt en er nog mee wegkomt ook.
  • Eric Peeters

    4 jaar geleden
    Ik vrees dat als hij herkozen wordt dat we dan naar een Trump dictatuur gaan waar niemand hem durft tegenspreken (je ziet dat nu al bij de Republikeinen) en waar hij er voor gaat zorgen dat na hem zijn zoon president zal worden.Hij weet zijn kiezers via Facebook perfect voor te liegen, daar heeft zelf Fox News niet voor nodig. Binnen zijn achterban is iedereen er van overtuigd dat hij nooit liegt, dat hij nooit gaat golven en dat de muur zo goed als voltooid en betaald is door Mexico. Gevaarlijk
  • Ben Blontrock

    4 jaar geleden
    Zijn State of the Union was verbazingwekkend goed.
  • Jos Vanhout

    4 jaar geleden
    Beste VS president ooit.