De kat is klaar om naar haar nieuwe thuis te gaan.
Volledig scherm
De kat is klaar om naar haar nieuwe thuis te gaan. © Mitchell County Animal Rescue

Slechte reclame blijkt schot in de roos! Grootste ‘rotkat’ ter wereld heeft nieuwe thuis gevonden

De advertentie van een dierenasiel uit de Amerikaanse staat North Carolina loog er nochtans niet om: Perdita was de grootste rotkat ter wereld. Wie durfde het aan om haar te adopteren? Maar kijk, slechte reclame is ook reclame. Perdita heeft zowaar een warme thuis gevonden waar ze haar vervelende zelf zal kunnen zijn.

10 reacties

  • Peter Janssen

    4 jaar geleden
    Je hebt nu eenmaal knuffelkatten en katten die niet willen geknuffeld worden...laat de kat kat zijn en aanvaard haar zoals ze is, knuffelkatten geven ook aan door een klauw als ze genoeg hebben van het geknuffel...@Peter: een kat neem je om voor het dier te zorgen, niet als een meerwaarde voor jezelf..
  • Peter Vrolijk

    4 jaar geleden
    Wat is de meerwaarde van zo een kat die je niet kan vertrouwen??
  • Dimitri Mostrey

    4 jaar geleden
    Perdita vertaalt niet als 'boosaardig' maar 'verloren' of 'de verlorene'. Per(r)ita in Zuid-Amerikaanse straattaal wil 'een valse' of 'onbetrouwbaar (persoon)' zeggen. Noel was dus een straatkat. Waar niemand zich om ontfermde. Vandaar haar gedrag. Ze is niet opgevoed bij mensen en heeft het daarom moeilijk iemand te vertrouwen. Het komt wel goed. Katten hebben van nature een gezonde dosis mensenkennis. Succes Noel!
  • Rayan El Arami

    4 jaar geleden
    Mooie kat. En inderdaad, wat heeft ze misschien allemaal niet meegemaakt. Bovendien: waarom moet een huisdier persé slaafs en altijd schattig zijn? Dit zijn levende wezens met elk hun eigen karakter en gewoontes. Geen pluche knuffel op batterijen. Van mij mag een kat of hond best wat eigenzinnig zijn. Ik moet trouwens ook geen paard zonder enig temperament met het gedrag van een suffe slof.
  • Leslie Depessemier

    4 jaar geleden
    Wie weet wat heeft die poes allemaal meegemaakt...? Vandaar haar gedrag allicht. Maar eind goed al goed...: Noel heeft nu haar gouden mandje gevonden! Nog vele gelukkige jaren samen toegewenst Noel, Betty & Joe