Filip Dewinter.
Volledig scherm
Filip Dewinter. © Benny Proot

Filip Dewinter tweet anti-islam post, maar vergist zich van symbool

Filip Dewinter (Vlaams Belang) heeft op Twitter een anti-islam bericht gepost met een schromelijke vergissing in. Columniste Yasmien Naciri wees hem daar fijntjes op.

16 reacties

  • JAN luytens

    4 jaar geleden
    Filip, een politicus met een uitgesproken mening . Of je nu voor of tegen hem bent ,rechtlijnig is hij als geen ander en zijn boodschappen zijn met of zonder foutjes voor iedereen duidelijk..
  • Marc Camp

    4 jaar geleden
    Filip De Winter, een boegbeeld dat mag tellen, zeker in zijn jonge jaren. Begaan met ons als geen ander. Hij waarschuwde i.v.m. De opkomst en de onverdraagzaamheid van een groot deel islamieten. Al goed dat niet alle islamieten zo onverdraagzaam zijn. Maar de onverdraagzame islamieten doen veel kwaad en schade, al ziet niet iedereen dit. Links of rechts, niemand gaat hier vrijuit Herman Van den Bosch!
  • wim CLAES

    4 jaar geleden
    ik denk dat hij zijn boodschap verspreidt heeft, en iedereen ze heeft begrepen . eigenaardig eigenlijk, want het gros van de mensen kan helemaal geen Arabisch lezen...
  • Erik Moens

    4 jaar geleden
    Decennia lang hardnekkig en onverdroten volharden in stupiditeit...Een koploper in uitblinken en het en erge is dat wie niets te zeggen heeft, niet kan zwijgt.
  • jan boden

    4 jaar geleden
    Bij zijn volgelingen gaan de leugens van Filip er nochtans in als zoete koek. Je moet de mensen geven wat ze graag willen horen en dat is meestal niet de waarheid.