Coucke en Vanden Stock.
Volledig scherm
PREMIUM
Coucke en Vanden Stock. © BELGA

Reconstructie van de verkoop van Anderlecht: hoe Coucke in het grootste geheim Anderlecht kon kopen en Gheysens zichzelf al snel buitenspel zette

AnderlechtHet gerecht neemt de verkoop van Anderlecht aan Marc Coucke onder de loep. De huidige eigenaar betaalde eind 2017 ruim 11 miljoen euro minder dan Paul Gheysens, speurders zouden zich nu de vraag stellen waarom paars-wit dat bedrag liet liggen. Maar hoe verliep de verkoop van de Belgische recordkampioen alweer? Een reconstructie van veel geheimzinnigheid. 

11 reacties

  • jenny charels

    4 jaar geleden
    Als dit inderdaad zo is dat Coucke gerold is voor 5 miljoen, kan ik Coucke enkel aanraden stillekens te zwijgen. Een man als Coucke die zich voordoet als DE geweldig vernuftige zakenman EN dan gerold worden op zo'n eenvoudige manier; wat een enorme DEUK in zijn imago!. Tja, Coucke en Anderlecht zal nooit een goede combinatie worden.
  • Pierre De Boever

    4 jaar geleden
    Men kan natuurlijk ook denken dat Anderlecht blufpoker heeft gespeeld met Gheysens, ZOGEZEGD een bod gedaan had van 91 miljoen, om Coucke te dwingen een zo hoog mogelijk tegenbod te doen, maar ik zal maar blijven dromen zeker
  • Rik Bogaert

    4 jaar geleden
    En wanneer dit allemaal nog niet genoeg Is, kan men nog altijd eens gaan informeren in Durbuy! Daar gebeuren ook dingen die de gewone mens niet kan bevatten! Wat Coucke ginds uitvoerd is ook niet meer normaal.
  • Ronny Claes

    4 jaar geleden
    Natuurlijk heeft die vent zwartgeld betaald... Leg hem maar eens goed op de rooster. Want die is niet zuiver tot op dd graad.
  • Marc Pauwels

    4 jaar geleden
    Achteraf gezien heeft Coucke veel betaald voor een lege paarse doos, want de spelers van enige waarde werden nog voor de wissel snel verkocht.