BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Geen Kompany in selectie, Colassin wel erbij - Pjaca en Joveljic meteen inzetbaar in Gent

AnderlechtGeen Vincent Kompany in de selectie voor Gent - Anderlecht. De naam van de verdediger ontbreekt in de 20 officieel vrijgegeven namen nadat hij de voorbije dagen niet kon trainen. Of dat daadwerkelijk betekent dat hij niet gaat spelen, zal nog moeten blijken. Antoine Colassin, die ook onzeker was, zit er wel bij. Eerder op de dag zijn winteraanwinsten Marko Pjaca en Dejan Joveljic voorgesteld. Franky Vercauteren sluit niet uit dat ze meteen tot speelminuten komen morgenavond.

8 reacties

  • Erwin Van Roy

    4 jaar geleden
    club aanhangers en hun mening tja ze kennen niets van voetbal dus zou de krant beter ook geen belachelijke meningen van hun plaatsen. Maar als wij zo iets schrijven over Club Brugge dan zijn wij wel de dikke nekken en de supporters zonder respect. tja Liever Kompany in men ploeg dan houten klaas die op zen 28 nog niet eens buiten België heeft gespeeld. Spelers met opleiding RSCA, Genk of Standard die komen ten minste in de grootste competitie aan spelen toe.
  • Pieter De Ruyter

    4 jaar geleden
    De man van glas maakt zijn reputatie weeral waard,3 miljoen per jaar en dat voor de volgende 2 seizoenen ook nog.
  • LUC HUON

    4 jaar geleden
    De jeugd overbelasten en aankopen in ziekenhuizen, zo bouw je geen ploeg maar een eigen ziekenhuis. Is de blessuregevoeligheid geen parameter in hun computersysteem?
  • Christiaan Goethals

    4 jaar geleden
    Alfons, de Prins doet het zeker niet slechter dan Mechele gisteravond op Zulte-Waregem. Als ze zo knullig verdedigt is dat zeker geen Rode Duivel waard.
  • hugo wouters

    4 jaar geleden
    Voor Vincent is het duidelijk dat zijn toekomst als voetballer ten einde loopt. Sukkelt al heel lang met de harmstrings, en dat is een kwetsuur die niet door een operatie kan hersteld worden. Na wat rust denkt men dat alles weer oké is maar dat is niet zo. Bij een te plotse sprint voel je iets springen in je boven dij alsof er een elastiek scheurt, en doet dat hevige pijn.