Trump op de persconferentie in het Witte Huis.
Volledig scherm
Trump op de persconferentie in het Witte Huis. © AP

Trump triomfeert in Witte Huis na vrijspraak: “We zijn door een hel gegaan, een andere president had dit zelfs niet aangekund”

Amerikaans president Donald Trump heeft in weinig bedekte termen uitgehaald naar de Democraten en andere critici die de afgelopen maanden probeerden hem af te zetten. Maar ook zijn partijgenoot, senator Mitt Romney die gisteren als enige Republikein tegen de president stemde, kreeg ervan langs. Tegenover zijn aanhangers en partijgenoten zegevierde Trump meer dan een uur lang tijdens een toespraak in het Witte Huis.

88 reacties

  • Franc saas

    4 jaar geleden
    Trump is volgens mij niet extreem rechts ,hij is alleen met zichzelf bezig en de macht die hij wil hebben ( ook onze politici doen dat ) Maar America doet het economisch goed,dat kunnen we niet ontkennen , zelfs heel goed ...ook meer werk in staten waar veel werkloosheid was ,mede door Trump omdat hij zich van het klimaat niets aantrekt ,ja ik denk dat hij op één been gaat winnen ,hij heeft het voor zichzelf slim aangepakt.
  • Marc Camp

    4 jaar geleden
    Beste guido Bervoets, bewijs eerst dat Trump extreem recht is, ik heb daar geen bewijs van gezien. Dat hij een neo liberale nationalist is, ja Dat wel!
  • Marc Camp

    4 jaar geleden
    @ Willy Scholaart, recht op antwoord. Geachte heer, misschien is het woord democratie u niet duidelijk. 20% is geen meerderheid, hoe erg je het ook vindt dat zij buiten blijven staan. Persoonlijk vind ik dit ook niet correct maar zeggen dat men MOET praten, dat is gewoon dwang. Dat zou ik zelf ook niet verdragen.
  • van den eeden maria

    4 jaar geleden
    Beste heren Maerten en Van de Velde je moet geen appelen met peren vergelijken, Amerika is nu eenmaal een ander land dan België. En ook hier leven mensen in armoede. En als er 60 miljoen daar zijn dan is het zeker zo dat men er niet meer moet binnen halen. Idem wat daklozen betreft heeft die muur dan toch zin. En als we hier zo verder doen dan beklaag ik de volgende generatie want tewerkstelling staat op een keerpunt en de overheid gaat geen geld blijven hebben om die kunstmatig op te krikken.
  • lode kempen

    4 jaar geleden
    Een echte onnozelaar die enkel met zichzelf bezig is.Nog 240 dagen en hij kan vertrekken...