Jan Jambon werd uitgejouwd op de MIA's.
Volledig scherm
Jan Jambon werd uitgejouwd op de MIA's. © VRT

Jan Jambon uitgejouwd op de MIA’s: “Beste concert van de avond”

ShowbizzDat net Vlaams minister-president en minister van Cultuur Jan Jambon (N-VA) de prijs voor hit van het jaar mocht uitreiken op de MIA’s, viel bij heel wat toeschouwers verkeerd. Jambon lag immers de afgelopen weken zwaar onder vuur vanwege zijn aangekondigde besparingen in de cultuursector. Het leverde hem dan ook heel wat boegeroep op in de zaal én een hoop kritiek op Twitter. 

33 reacties

  • Linda D'Haese

    4 jaar geleden
    Louis Meuleman Ze moeten dringend stoppen met subsidie's voor zowel Cultuur als in het voetbal ,als ge vind dat ge niet genoeg verdiend doe dan een andere job het kan toch niet dat er veel artiesten zijn die duizenden euro's verdienen dank zij subsidie's en dat sommige arbeiders maar 11 euro per uur verdienen en geen subsidie krijgen
  • lieve vanderstraeten

    4 jaar geleden
    Hoeveel van dat volk dat daar zit heeft zijn avondje zelf betaald? Hoeveel zijn er op uitnodiging met dikke vip uitnodigingen voor een avond met gratis drank, eten, entertainment en waarschijnlijk een afterparty. Een gewone mens kan daar niet aan deelnemen. Wij mogen wel betalen via subsidies.
  • Tim Peeters

    4 jaar geleden
    diegenen die vinden dat kunst en cultuur dient zelfbedruipend te zijn moeten dan ook solidair zijn en hun loonwagen inleveren hun kindergeld inleveren hun fiscale aftrek van woonlening inleveren.zo komen we er wel he. en vooral die derderangspolitiekers hun c4 geven. en dan ook hun werkloosheid in tijd beperken.
  • Marie Vanakker

    4 jaar geleden
    De rechtse elite voka/unizo houden dan weer wel van hem . Dit omdat hij hier wel miljarden en miljarden aan belasting geld gratis en voor niks wegschenkt .
  • Paul Janssens

    4 jaar geleden
    Schrap alle subsidies voor die zelfverklaarde kunstenaars,wij krijgen ook niets omdat we onze job doen