Joe Walsh, een van de (kansloze) tegenstanders van president Donald Trump.
Volledig scherm
Joe Walsh, een van de (kansloze) tegenstanders van president Donald Trump. © EPA

Een van de twee Republikeinse tegenstanders van Trump gooit handdoek in de ring: “Trump is ongeschikte oplichter”

Joe Walsh, een van de (kansloze) tegenstanders van president Donald Trump voor de Republikeinse voorverkiezingen, gooit de handdoek in de ring. Dat melden Amerikaanse media. Hij gaf aan alles te doen om Trump te verslaan, inclusief de Democratische kandidaat steunen.

15 reacties

  • Paul De Boeck

    4 jaar geleden
    M. Tichman: lees eerst eens iets van Stiglitz, prof. Columbia University en nobelprijswinnar economie voor je nog eens over de toestand in de US schrijft. Nuttig hoor!
  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Trump jaagt de VS 100 jaar terug in de tijd met zijn korte-termijn politiek. Schulden swingen de pan uit, dure muren waaien om, nutsproducten worden duurder. Binnenkort wordt de gezondheidszorg opgeheven, "survival of the fittest". Enkel de rijksten kunnen zich alles veroorloven. Een prachtformule om een land in chaos te storten, zeker waar wapens zo vlotjes over de toonbank gaan. Hij wordt zeker herverkozen en de Amerikanen gaan de rekening mogen betalen, of een oorlogje starten.
  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    Beter vroeg opstappen dan de bons te krijgen. Eerlijkheid moet je verdienen.
  • Ferdinand Nuyts

    4 jaar geleden
    Als oplichters en de moordenaars in de meerderheid zijn dan is er geen rechtspraak meer mogelijk.
  • Chris Wouters

    4 jaar geleden
    Heel dat Impeachment gedoe.... De Republikeinen hebben enkel voor hun partij gestemd, niet tegen de impeachment van Trump ! 1 troost; nog minder dan 5 jaar en Trump is weg (laten we er geen doekjes om winden; hij gaat helaas de verkiezingen winnen!). Laten we hopen dat hij in die tijd de wereld niet om zeep helpt......