© Instagram

Dit is de beautytrend voor de feestdagen

Wie tijdens de feestdagen trendy voor de dag wil komen, kan maar best snel aan de slag gaan om de next best thing uit beautyland in de vingers te krijgen. Al is deze trend zeker niet enkel voor vrouwen met fantastische maquillageskills weggelegd. Dankzij een vleugje glitter op de juiste plaatsen op je gezicht ben je in een wip partyproof.

VVA

Wil je eens wat anders dan rode lippenstift op je lippen op kerstavond? Waarom ga je dan niet aan de slag met je glitterkwast?! Glitter strobing is immers dé beautytrend bij uitstek voor de komende feestdagen. Concreet betekent dit dat je, zoals bij de gewone strobingtechniek, highlighter aanbrengt op die plaatsen op het gezicht die het licht vangen, zoals je jukbeenderen, je wenkbrauwbot en je oogleden.

Hier mag het echter wat meer zijn. Je gebruikt een highlighter met glitters of een gewone highlighter waaraan je achteraf nog glitters toevoegt. Je kiest natuurlijk ook zelf of je eerder voor subtiel ....

of liever voor opvallend gaat. Wat er ook van zij, trendy is het zeker. Al helemaal als populaire celebs zoals Gigi Hadid en Kendall Jenner ook grote fans blijken.

 

Glitter highlight ??@intothegloss @glossier #highlight #glitter #makeup #glitterhighlight

Een foto die door chanelbagscigarettedrags is geplaatst op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer