Van Aert.
Volledig scherm
Van Aert. © BELGA

En dat voor eigen volk: Wout van Aert voert nummertje op en viert in Lille voor het eerst na zware valpartij

VeldrijdenWout van Aert heeft na alle ellende in extremis zijn eerste zege van het crossseizoen beet. In de Krawatencross van Lille - voor eigen volk - gooide hij halfweg cross iedereen overboord, waarna hij een tijdrit opvoerde door het Kempische zand. 384 dagen na zijn laatste zege in het veld in Pontchâteau en 204 dagen na zijn zware val in de Tour eindelijk die triomf. Eli Iserbyt is de eindwinnaar van de DVV-Trofee. 

37 reacties

  • Mario van Berne

    4 jaar geleden
    Wat een fantastisch onderbouwde opmerking weer, René Mertens.....!!!
  • Freddy van Puymbrouck

    4 jaar geleden
    Mooi dat Wout laat zien dat hij het nog altijd kan.Gelukkig dat België bij de mannen nog altijd goed meedraait in de top al steekt Mathieu er natuurlijk nog ver bovenuit.Bij de vrouwen is het al Nederland wat de klok slaat,zelfs een 17 jarig meisje (van Anrooij) is nu al veel beter dan de Belgische dames!
  • Henny Wensveen

    4 jaar geleden
    Heel blij dat Wout weer heeft aangetoond dat men nog steeds rekening met hem moet houden. Op naar de voorjaarsmonumenten! Go Wout go.
  • Lucien Mertens

    4 jaar geleden
    Het voetvolk meneer Luyten?! Iemand die driemaal wereldkampioen werd?! Buitenlandse sporters verkiezen boven de eigen mensen blijkt voor sommigen een noodzaak, omgekeerde bescheidenheid wellicht. Zelfs toen bij Merckx was dat al mode.Pfff
  • philippe vander haeghen

    4 jaar geleden
    Sterk, voor hetzelfde geld liep hij nu met een wandelstok...