Deze pijnlijke grimas sprak boekdelen
Volledig scherm
PREMIUM
Deze pijnlijke grimas sprak boekdelen © BELGAIMAGE

Van Pau tot Lille, een reconstructie van het leed bij Van Aert: “Ik had het gevoel dat ik levend aan het verbranden was en vreesde voor mijn carrière”

VeldrijdenOf hij nog zou kunnen stappen? Of hij nog een (top)wielrenner zou worden? Of hij nog zou kunnen crossen in de winter? Het waren allemaal vragen die Wout van Aert zich na zijn zware val op 19 juli in de Tour heeft gesteld. 204 dagen na die vreselijke klap in Pau mag duidelijk zijn: Van Aert is op de goede weg terug. Een reconstructie: van Pau tot Lille, waar hij vandaag voor het eerst sinds lange tijd weer aanknoopte met een overwinning.

4 reacties

  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Al zijn supporters die trouw en geduldig op de kampioen hebben zitten wachten na zijn horror val waren natuurlijk blij dat Wout terug is op niveau in het veld en wensen hem veel succes in het voorjaar seizoen. Wij supporters van Wout hebben het niet nodig om op andere renners te vitten, wij laten alle renners of rensters in zijn of haar waardigheid. In Lille is Wout in de vijfde en zesde ronde vreselijk en ontzettend diep in het rood geweest, maar is goed voor zijn algemene weerstand.
  • herman de genst

    4 jaar geleden
    Een goede opsteker voor het wegseizoen met vertrouwen tegemoet te zien , top .
  • Herbert Verbeeck

    4 jaar geleden
    Karaktergast! Respect hoor.
  • Steven Bassie

    4 jaar geleden
    Knappe prestatie, van een comeback gesproken!