BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Clijsters over haar comeback: “Nog niemand heeft me zot verklaard. Misschien wel achter mijn rug”

TennisOp 15 januari zagen we voor het eerst een glimp van Kim III, met een medialeger aan de zijlijn dat elke move registreerde. Een maand voor haar comeback in Dubai maakte Clijsters een tussenbalans op.

5 reacties

  • Katia Mistianes

    4 jaar geleden
    Kim heeft het zichzelf (en haar gezin) niet gemakkelijk gemaakt. En nu mag ze absoluut geen enkel gezichtsverlies lijden. Uit eerbied en beleefdheid zeggen mensen niet (altijd) wat ze echt denken, en écht uit jaloezie. Dat kan je 'achter de rug' noemen. Maar ik wens deze ex-kampioene toch veel succes!
  • Chris Stevens

    4 jaar geleden
    Kim oogt niet erg scherp en dat is toch heus voorzichtig uitgedrukt... Wens haar veel pret in elke set.
  • Germain De Block

    4 jaar geleden
    Neemt de plaats in van andere speelsters die elke week knokken om de ranking te halen en enkel door de naam word dat weg geveegd.het verleden is geweest en het heden is nu.eerlijk is anders.
  • wim rooyakkers

    4 jaar geleden
    Als ze de behoefte heeft voor een comeback,moet ze dat doen,doet ze dat niet ,dan zal ze altijd met de vraag blijven zitten !wat als.mislukt het ,dan zal ze zich bij neerleggen.en was het weer een leuke ervaring.
  • Ronny Cockuyt

    4 jaar geleden
    Ik vraag mij juist af hoe het komt dat zij zo gemakkelijk aan top tornooien mag mee doen,ik heb al veel topspeelsters na een lange afwezigheid geboortes,kwetsuren enz,terug moeten weten beginnen onderaan de ranking,en overal zich terug moesten naar boven knokken,allemaal omdat het Kim clijsters is?