Kampleider Fly sliep slechts vijftien uur in acht dagen 'Kamp Waes'.
Volledig scherm
Kampleider Fly sliep slechts vijftien uur in acht dagen 'Kamp Waes'. © Photo News by Pieter-Jan Vanstockstraeten

15 uur slaap voor Fly en 600 uur beeldmateriaal: ‘Kamp Waes’ in enkele duizelingwekkende cijfers

tvHet was een helse rit, maar na acht afleveringen klonk dan toch het eindsignaal voor de vijf overgebleven kandidaten van ‘Kamp Waes’. Vanavond kunnen ze samen met zo’n miljoen anderen kijken naar een samenvatting van de achtdaagse waarin ook beelden te zien zijn die de antenne niet haalden. Wij zetten een paar cijfers van de bikkelharde retraite op een rij. 

27 reacties

  • Jef Lois

    4 jaar geleden
    Dit zou een zeer goede les zijn voor de laptop en gsm verwende jeugd die niks meer gewoon is en niet weten wat afzien en werken is. Zoals reeds aangehaald had men NOOIT de dienstp,icht mogen afsvhaffen en moet men mss eens nadenken om ze terug in te voeren al was het maar voor enkele manden per kop.
  • Ellen Cackebeke

    4 jaar geleden
    Nico Lietaert, 15 uur op 8 dagen zal wel kloppen. De opleiding is er echt op gericht om je te leren door de muur te gaan, altijd in controle te blijven van je eigen gedachten. Ik heb extreme slaap apneu en functioneerde nog relatief goed ondanks maar 6% slaapkwaliteit, fly zijn slaap telde voor meer effectieve slaap dan mijn 8 uur per nacht. Daarna dagelijks migraine aanvallen, tot ik er zelfs van flauwviel, maar ik was wel tot die dag blijven werken met soortgelijke zelfcontrole.
  • Jacob Aaronson

    4 jaar geleden
    Leuk programma, maar laat ons nu niet doen alsof dit iets unieks is. In andere landen gaan gelijkaardige programma's al jaren mee.
  • Erik Vervenne

    4 jaar geleden
    Was een topprogramma, proficiat Tom Waes alsook aan de instructeurs en alle deelnemers, zelfs diegene welke afgehaakt hebben.
  • JURGEN VERKOELEN

    4 jaar geleden
    Eduard dierckx, in Brussel is de school voor officieren. De school voor onder-officieren was in Zedelgem.