Sven Ornelis.
Volledig scherm
Sven Ornelis. © Disney

Sven Ornelis’ ochtendshow komt in gedrang door Ciara: “Ik hoop dat ik er geraak”

showbizzHet is bang afwachten voor Sven Ornelis (46) vanavond. De JOE-dj verblijft op dit moment in zijn buitenverblijf in Barcelona, maar hoopt dat hij vanavond nog terug in het land geraakt. “Als de storm echt zo zwaar is dat de vluchten vertragingen zouden oplopen, of zelfs afgelast worden, dan raak ik niet terug”, aldus Ornelis op zijn blog.

11 reacties

  • Peter Nols

    4 jaar geleden
    Oei het BNP van België gaat hierdoor een flinke knauw krijgen, dit komt niet meer goed dit jaar.
  • Stefan Janssens

    4 jaar geleden
    Wat jammer van al die negatieve reacties. Ik lees ook nergens dat Sven beweert dat hij onmisbaar is zoals sommigen suggereren... Anke zal wel een ander slachtoffer vinden indien nodig morgenvroeg. Dit bericht is toch gewoon een leuke faits divers tussen al het nieuws over de gevolgen van de storm: niet meer, niet minder.
  • Gerd Van nieuwenhove

    4 jaar geleden
    Moeten we nu treuren ? Ik moet wel gaan werken zoals de meeste mensen maar vertrek niet uit mijn buitenverblijf ....... Onmisbaren liggen met hopen op het ... kerkhof !
  • Werner Heremans

    4 jaar geleden
    Iedereen wist al dagen op voorhand dat er storm op komst was. Kon je dit weekend dan eens niet thuisblijven, nog goed voor het milieu ook.
  • Francis smet

    4 jaar geleden
    Die worden daar dus goed betaald, buitenverblijf in Barcelona. Zijn functie dat is iets anders, blijkbaar denkt hij dat hij onmisbaar is. Nochtans op het kerkhof ligt het vol met mensen die men niet kon missen. Kom eens met u voetjes op de grond gast.