Joaquin Phoenix in zijn gekende kostuum van Stella McCartney
Volledig scherm
Joaquin Phoenix in zijn gekende kostuum van Stella McCartney © REUTERS

Sektelid en drugsverslaafd, maar vanavond dé topfavoriet op de Oscars: het bijzondere leven van Joaquin Phoenix

CelebritiesVanavond maakt Joaquin Phoenix (45) voor de vierde keer in zijn carrière kans op een Oscar. Of hij die effectief zal kunnen verzilveren, valt nog af te wachten, al zijn de voortekenen gunstig: dit awardseizoen rijfde hij al een BAFTA, SAG Award én Golden Globe voor zijn rol in ‘The Joker’ binnen. Niet slecht voor een acteur die weigert om binnen de lijntjes van Hollywood te kleuren. 

5 reacties

  • herman de genst

    4 jaar geleden
    Walk The Line volgens mij een topfilm , geweldig geacteerd .
  • Tom Caers

    4 jaar geleden
    Bangelijk goeie acteur
  • Nicole Gyselinckx

    4 jaar geleden
    Geweldige film! Top acteur !!!
  • tine devroye

    4 jaar geleden
    J. sekte lid en drugsverslaafd zoals de titel aangeeft?? in artikel lees ik enkel dat zijn ouders ooit in een sekte zaten en er uit gestapt zijn, en dat hij wilde afkicken van ..wat weedgebruik, tja, is dat zulke zware drugs? en hij drinkt soms nog eens iets, tja, zo sensationeel is dat toch niet? het belangrijkste is dat hij een Super goede acteur is, en hij ook zeker een sterk karakter heeft, en het goede,nederige voorbeeld geeft tegen bv de 'kwalen van deze tijd: egoïsme, verspilling..
  • jos segers

    4 jaar geleden
    Inderdaad welverdiend na de film Joker. Ben nog steeds onder de indruk van de film en uiteraard zijn acteer prestatie. Top!