BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Historisch: Belgian Cats plaatsen zich voor eerst voor Olympische Spelen na overwinning tegen Zweden

BasketDe Belgian Cats hebben zich voor het eerst geplaatst voor de Olympische Spelen. De Belgische basketvrouwen wonnen tegen Zweden hun tweede duel op rij en hebben zo een ticket voor Tokio 2020 beet. Historisch.

26 reacties

  • victor vandesande

    4 jaar geleden
    Ann Wouters fantastische atlete met giga palmares ,,maar dit is voor haar het tornooi teveel . Brengt mentaal wat bij maar niet meer dândat . Bescherm haar tegen zichzelf.
  • LUC HUON

    4 jaar geleden
    Proficiat Cats, maar Ann iedereen gunde je een paar punten of rebounds, stop ermee voor het lachwekkend wordt want dat verdien je niet.
  • bruno meyfroot

    4 jaar geleden
    Prachtig van de Begische Cats. Verdiend gekwalificeerd in een sterke groep. En nu in japan iedereen van de mat blazen. Jullie hebben het!
  • Anke Geeraerts

    4 jaar geleden
    De verslaggeving van "de grootste krant van het land" over deze prestatie maakt me in triestig.Amper enkele uren na deze stunt zijn de cats zelfs geen headliner meer, maar is de prestatie van Lukaku (die ik ook wel appreciëer) dat wel. Schamel matchverslag. Niks info over shotprestaties, rebounds, speelminuten. Gelukkig heb ik de match live kunnen volgen, maar ik vraag me soms af of jullie ook iemand in de zaal hadden zitten. Die meiden verdienen veel beter! Schande.
  • Ghislain Geerts

    4 jaar geleden
    Werner Rummens 100% gelijk ze moet mee zonder Ann Wauters waar zouden de Belgium Cats gestaan hebben hoe kunnen mensen deze grand dame van ons Belgisch basket haar dat misgunnen .