Voorstelling van het tweede seizoen van de VIER tv-serie 'The sky is the limit'. Michel van den Brande
Volledig scherm
Voorstelling van het tweede seizoen van de VIER tv-serie 'The sky is the limit'. Michel van den Brande © Photo News

Ingestorte stelling door Ciara is er een van Michel Van Den Brande: “Hoe is dat nu mogelijk zeg!”

ShowbizzDe 19 meter hoge stelling die in Gent omgewaaid is door de storm Ciara, is er eentje van Kontrimo, het bedrijf van ‘The Sky is The Limit’-gezicht Michel Van Den Brande. De man uitte zijn frustratie op Facebook.

20 reacties

  • Vera Bres

    4 jaar geleden
    @ules Steenwinckel ......bij zo'n wind (storm zelfs ) helpt geen verankering Jules , ik woon op een paar honderd meter van het strand ....zelfs een kite van 2,5-3 m² sleurt je over het strand , dat kan je niet houden !! en als ik die stelling zie Jules ...wat een oppervlakte man , dat moet tegen de grond ....... Ik zie geen enkele verankering van de stelling , snel snel opbouwen en op naar de volgende . Snel en goed bestaat niet mr. Van Den Brande
  • Jules Steenwinckel

    4 jaar geleden
    Ik zie geen enkele verankering van de stelling , snel snel opbouwen en op naar de volgende . Snel en goed bestaat niet mr. Van Den Brande .
  • ringo van der pulst

    4 jaar geleden
    Dat een boom uitwaait of een dak weggeblazen is kan niemand iets aan doen.Dat michel niet op iedere werf kan gaan kijken of de kindjes hun werk doen is ook juist.Dat die zeilen niet opgerold zijn is wel iemand zijn fout.Je maakt zo wel een enorme strandvlieger.
  • marc decherf

    4 jaar geleden
    Er zijn nog altijd mensen die hun job niet kunnen ondanks de vele waarschuwingen van dagen voordien. Ontslaan is de enige juiste oplossing. Gelukkig zijn er geen doden of gewonden gevallen meneer de werfleider en Michel van den Brande.
  • Yves Pinoy

    4 jaar geleden
    Ik heb deze morgen om 6 uur de vuilzakken buitengezet. Er was geen mens op straat maar die lag wel bezaaid met vuilniszakken en dit ondanks de herhaalde oproep van Ivago om tot deze morgen te wachten om ze buiten te plaatsen. Op iemand anders zijn kap zitten of iemand beschuldigen van zijn werk niet te doen is heel eenvoudig. Maar zelf slagen ze er niet in om hun eigen rommel op het juiste moment buiten te plaatsen. Sorry Ivago!