© belga

Lierse pakt pas in slotminuten puntje tegen OH Leuven

Lierse is er niet in geslaagd de drie punten thuis te houden tegen OH Leuven, en kwam zelf nog goed weg met een 1 -1 gelijkspel. Pas in de slotminuten kon De Belder scoren vanop de stip. Net voor de rust had Kostovski de bezoekers verdiend op voorsprong gebracht. Lierse ziet na de laatste 1B-wedstrijd voor de winterstop de voorsprong van koploper Roeselare oplopen tot drie punten.

JoRo

De West-Vlamingen, de winnaars van de eerste periode, wonnen zaterdag met 3-1 van Cercle Brugge op Schiervelde. Vrijdag had Antwerp de eerste match van deze speeldag met 2-4 gewonnen bij staartploeg Lommel United. Union, eveneens onderin het klassement, ging zaterdag met 3-0 onderuit tegen Tubeke.

In de stand in de tweede periode telt leider Roeselare 14 punten. Lierse heeft 11 punten. Dan volgen Antwerp (10), OH Leuven (9), Tubeke (8) en Cercle Brugge (7). Lommel United en Union zijn de hekkensluiters met 2 punten. De wedstrijden van de zevende speeldag in de tweede periode staan pas op 6, 7 en 8 januari op het programma.

Uitslagen dit weekend:

Lommel United 2 - 4 Royal AntwerpRoeselare 3 - 1 Cercle BruggeAFC Tubeke 3 - 0 Union Saint GilloiseLierse SK 1 - 1 OH LeuvenHerbeleef de wedstrijd:

MEER OVER

MEER OVER VOETBAL