© Getty Images

Hoe stop je het coronavirus? Toeschouwers bij openingsmatch Aziatische Champions League moeten mondmasker dragen

Bij de openingswedstrijd van de Aziatische Champions League, dinsdag in Zuid-Korea, moeten alle toeschouwers mondmaskers dragen. Dat is volgens persagentschap AP één van de maatregelen genomen door de Aziatische Voetbalconfederatie (AFC) tegen de verdere verspreiding van het coronavirus.

Verder mogen de fans die het duel in Jeonju tussen de Zuid-Koreaanse kampioen Jeonbuk Motors en de Japanse kampioen Yokohama F. Marinos willen bijwonen, geen lichaamstemperatuur van meer dan 37,5 graden hebben.

Vorige week al besliste de AFC dat omwille van het coronavirus de eerste drie wedstrijden van de Chinese clubs Shanghai SIPG, Guangzhou Evergrande en Shanghai Shenhua uitgesteld worden. Die matchen zullen in april en mei doorgaan.

Verder raakte bekend dat de LPGA-golftoernooien voor vrouwen in Singapore en Thailand, die eind februari zouden plaatsvinden, geannuleerd worden wegens het coronavirus. “De gezondheid en veiligheid van onze speelsters, supporters en medewerkers primeren voor ons altijd”, geeft de LPGA aan. (belga)

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer