Onder meer sommige producten Coca-Cola Light, Fanta, Chaudfontaine en Fuze Tea zouden ontbreken in de schappen van Colruyt.
Volledig scherm
Onder meer sommige producten Coca-Cola Light, Fanta, Chaudfontaine en Fuze Tea zouden ontbreken in de schappen van Colruyt. © RV

Producten van Coca-Cola niet beschikbaar bij Colruyt door moeilijke onderhandelingen

ConsumentAanslepende onderhandelingen tussen Colruyt en Coca-Cola zorgen er voor dat niet alle producten van de frisdrankproducent beschikbaar zijn bij de supermarktgroep, waartoe ook Spar en Okay behoren. Colruyt en Coca-Cola raken het niet eens over nieuwe prijzen.

42 reacties

  • Marc Camp

    4 jaar geleden
    @geert Mertens, het is eenvoudig om te vergelijken met Nederland. In Nederland kennen ze bv enkele zaken niet zoals bv een belangrijk gegeven: accijns. Idem voor Frankrijk. Ga je die al aftrekken dan heb je daar al een mooi gegeven. Resultaat Nederland trouwens, alles op 1 plant, gedaan met vele vestigingen. Massa productie door enkele mensen ipv vele mensen! Het is maar hoe je het bekijkt. Het zal jobs kosten.
  • Hilde Peeters

    4 jaar geleden
    Colruyt probeert de laagste prijzen te geven maar ze lukken er niet meer in. Hun Boni producten trekken op niks en van Everyday hetzelfde!
  • Norbert Corten

    4 jaar geleden
    Als ge bij de Colruyt winkelt moet je het nog al dikwijls zonder je favoriete merk stellen,en dan hebben ze nog niet alle merkproducten die ge in de gevestigde warenhuizen wel kunt vinden.
  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    een leven zonder coca cola kan ook...
  • Patrick Van bouwel

    4 jaar geleden
    Wat was de slogan van cokruyt" ze zijn de goedkoopste" blijkbaar lukt het hen niet en proberen ze nu een nieuwe tactiek