Jens Kalaene/zb/dpa
Volledig scherm
© Jens Kalaene/zb/dpa

Bitcoin zakt weer onder de 10.000 dollar

De bitcoin was gisteren voor het eerst in maanden meer dan 10.000 dollar waard. De vreugde was van korte duur, want vandaag volgde een correctie. De koers zakte van ruim 10.100 dollar naar 9.800 dollar.

7 reacties

  • Elise Van Damme

    4 jaar geleden
    Ik ben 63 en heb wat geinvesteerd in bitcoin toen hij nog 2k stuk stond. Ik geloof in de achterliggende techniek en in de toekomst van crypto. En wordt het btc niet dan wel een andere cryptomunt, maar liefst geen geen crypto vanuit de banken-overheidswereld, want dat staat volledig haaks op het idee van een gedecentraliseerde munt. Maar ik vrees er voor want het wordt heet in hun nek en ze willen de macht over onze centen houden. Dus mensen zullen massaal hun virtuele munt adepteren jammer
  • Bart Verbeeck

    4 jaar geleden
    Elsje. Bitcoin is zowel digitaal als crypto. Uw euro rekening is ook digitaal , geen crypto, en technisch gezien in handen van uw bank die 90 percent van uw valuta zal lenen aan iemand anders. Banken zijn dus risicovolle ondernemingen die enkel kunnen bestaan door gratie van uw overheid. Btc is uw geld en van niemand anders zolang je je eigen sleutel veilig houdt. Vraag de grieken of cyprioten maar over hun mening over banken en overheid.
  • patrick smedts

    4 jaar geleden
    @Willy De Gieter : u kan blijkbaar goed in de toekomst kijken en hebt waarschijnlijk dus vroeger veel bitcoins gekocht. een systeem waarbij niemand iets te vertellen heeft over een transactie tussen 2 personen, geen bank, geen regering,.. dat is wel de toekomst, ongeacht de waarde.
  • Elsje Verschuren

    4 jaar geleden
    Bitcoin een munt? bicoin bestaat zelfs niet.
  • Peter Janssens

    4 jaar geleden
    Is dat niet alleen om drugs en wapens te kopen op het darkweb.