Bart Van Craeynest, hoofdeconoom van Voka.
Volledig scherm
Bart Van Craeynest, hoofdeconoom van Voka. © Wouter Van Vooren

Hoofdeconoom Voka: “Men overdrijft de urgentie om een nieuwe regering te vormen”

“Beter een goed project, dan snel een regering.” Dat zegt Bart Van Craeynest, hoofdeconoom van Voka, vandaag in de Franstalige krant La Libre. Van Craeynest vindt dat de onderhandelaars beter de nodige tijd nemen om een federale regering te vormen.

20 reacties

  • Danny Damiaens

    4 jaar geleden
    De onverantwoordelijkheid is een geheel van partijen en dan blijven er maar 2 partijen over pvda en Vlaams belang.
  • Joseph Vande Reyd

    4 jaar geleden
    Nu de eventuele regeringsvorming naar links overhelt is het voor de NVA begunstigden plots niet meer zo urgent een regering te hebben, als straks de publieke opinie weer een beetje naar rechts overhelt zal het weer snel moeten gaan, dit heet opportunisme
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Ieder verstandig mens weet dat een begrotingstekort ontstaat door het beleid van de hele regeringsperiode en niet op één dag, Fons Casteels. +50.000 daklozen, 360.000 mensen die beroep doen op de voedselbanken, energiearmoede in steeds meer gezinnen, 16% gezinnen waar kinderen in armoede opgroeien, een geldstroom van 220 miljard per jaar naar de belastingparadijzen, een gat in de begroting en in de sociale zekerheid. De ONverantwoordelijkheid van de rechtse partijen.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    @Fons Casteels ,NVA is wel zelf vertrokken ,verantwoordelijkheid nemen hebben ze nooit gedaan en zullen het nooit doen tenzij voor hun eigen geldbeugel.
  • Gino Sinnesael

    4 jaar geleden
    Men onderschat de urgentie om eens transparant te zijn over de bestuurskost van België, met z'n vele regeringen, senaat, kamer, provincies, steden en gemeenten en allerlei raden en commissies. Durft men hier ook eens te vergelijken met buurlanden?