Armin Laschet maakt volgens Duitse media grote kans om CDU-voorzitter te worden en mogelijk Merkel op te volgen als bondskanselier.
Volledig scherm
PREMIUM
Armin Laschet maakt volgens Duitse media grote kans om CDU-voorzitter te worden en mogelijk Merkel op te volgen als bondskanselier. © AP

De nieuwe Merkel is man én conservatief

Angela Merkel zal niét door een vrouw opgevolgd worden. Alleen conservatieve mannen staan klaar om voorzitter van de CDU en mogelijk kanselier te worden. Armin Laschet, een Merkel-getrouwe, heeft de meeste kansen, maar de anti-Merkel kandidaat Merz kan de verrassing worden.

5 reacties

  • Rushmore Peetermans

    4 jaar geleden
    Ze gaan toch naar dezelfde kapper.
  • Katia Mistianes

    4 jaar geleden
    Een goede zaak: zien er alletwee gezellige, gemoedelijke mensen uit. Sorry maar het oog wil ook wat, vind ik. Zeker in de politiek.
  • wesley netnem

    4 jaar geleden
    Natuurlijk die zien wat er in de VS gebeurt ! Ook kan je niet ongestraft de gewone burger voor alles laten opdraaien en miljoenen gelukzoekers binnen laten die de opgebouwde sociale Staat ondermijnen door die leeg te zuigen en het sociaal weefsel te vernietigen ! De Politiek dacht nieuwe Stemmers binnen te halen en de koppige autochtonen daarmee te bestraffen ! Hopelijk Zal de Rekening Duur gepresenteerd worden !!
  • Elsje Verschuren

    4 jaar geleden
    @YVES DE GROOTE Merkel is de enige zonder corruptieschandalen. Informeer voor je reageer.
  • Yves De Groote

    4 jaar geleden
    Alles is beter dan Merkel.