Zitting van de VN-Veiligheidsraad.
Volledig scherm
Zitting van de VN-Veiligheidsraad. © AFP

België nodigt ngo uit op VN-Veiligheidsraad om te spreken over Palestijnse kinderen. Israël roept Belgische adjunct-ambassadeur op het matje

De Israëlische regering heeft de plaatsvervangende Belgische ambassadeur in het land voor de tweede keer in een week tijd op het matje geroepen omdat ons land een ngo die zich inzet voor Palestijnse kinderen heeft uitgenodigd om te komen spreken voor de VN-Veiligheidsraad. Dat bevestigen diplomatieke bronnen aan het Franse persagentschap AFP. 

18 reacties

  • Antonio Vivaldi

    4 jaar geleden
    Israël moet zich met zijn eigen zaken moeien.
  • Stefaan Baert

    4 jaar geleden
    Wat moet men over België denken? De staat geeft geld aan terroristen via Syrië-kinderen proces en een vrije tribune op VNveiligheidsraad.
  • Liliane Coeckx

    4 jaar geleden
    Israël heeft volkomen gelijk. Waar zijn wij in België mee bezig?
  • Lore Kluwer

    4 jaar geleden
    Idd, dat gebeurde zeker niet in Belgische naam, want er is geen mandaat van de kiezer. Vooral nu niet, nu deze restregering nog amper 38 op 150 zetels telt. Bijlange niet de helft dus, om nog maar te zwijgen van een meerderheid! Schijndemocratie ten top heden ten dag in ons land.
  • Luc Wilrycx

    4 jaar geleden
    Een pluim voor onze vertegenwoordigers bij de VN. Niemand moet onze diplomatie komen zeggen wat en wie ze op de agenda zetten.