Instagram @amysonck
Volledig scherm
© Instagram @amysonck

Amy, dochter van Wesley Sonck, ondervindt ook keerzijde van de roem: “Ze noemen mij een dikke nek!”

Showbizz“Uiterlijk lijkt Amy op haar moeder, maar qua karakter is ze mijn evenbeeld. Als ik haar bezig zie, is het alsof ik in de spiegel kijk.” Ex-Rode Duivel en voetbal-analist Wesley Sonck (41) was recent met zijn vriendin en hun nieuw samengesteld gezin te zien in ‘Groeten uit’ op VTM. Zijn dochter is intussen populairder dan haar vader op Instagram. En dat doet haar ook de keerzijde van de roem ondervinden, zo vertelt Amy (20) zelf in HUMO. 

20 reacties

  • Erwin VD

    4 jaar geleden
    Ach dat ze leven hoe ze willen, ik ben daar niet jaloers over hé! Maar tegenwoordig denkt iedereen op sociale media te moeten zittenen daarmee beroemd en geliefd te zijn! Niets is minder waar, die media heeft al meer voor verderf gezorgd. Uit alle die uitzendingen van "groeten uit..." zie ik een fenomeen fameus de kop opsteken, nl. dat iedereen (jong &oud) blij is met deze ervaring en vooral blij is niet op soci
  • Marie-Claire Knaepkens

    4 jaar geleden
    Het was een heel mooi programma. Iedereen van het gezin genoot er zo van dat ik stiekem een beetje gezond jaloers was. En Amy jij doet gewoon verder met wat je graag doet. Je bent 18 en je mag centen bijverdienen op jou manier. Ik wens jou veel geluk en succes!!!
  • Cedric Dellasz

    4 jaar geleden
    erwin ze proberen het beste te tonen van zichzelf voor de camera. hoe zou je zelf zijn als en cameraploeg bij u thuis zat en je weet dat een miljoen mensen u zullen zien op tv. ze word dikkenek genoemd waarschijnlijk voor een reden.
  • Aaron lammens

    4 jaar geleden
    ze is een mooie jonge vrouw en een goede raad voor haarzelf wees uzelf en gebruik de negativiteit om verder te komen ze zijn jaloers PUNT UIT ga zo door
  • Erwin Moortgat

    4 jaar geleden
    vond dat de kinderen van de familie Sonck gisteren in het programma "Groeten uit" heel sympathiek waren..Niks dikkenekkerij en blij dat ze ook eens "echt samen waren"