Topmodel Ashley Graham toont eerlijk haar lichaam na bevalling

“Steek je hand op als je op voorhand niet wist dat je ook je eigen luiers zou verversen.” Topmodel Ashley Graham is voor het eerst mama geworden en steekt op Instagram niet weg dat een baby niet enkel rozengeur en maneschijn is.

flb

Ashley Graham beviel in januari van een zoontje dat voluit Isaac Menelik Giovanni Ervin heet. Hoewel het 32-jarige plus-sizemodel en haar echtgenoot Justin Ervin dolblij zijn met de komst van de baby vertoeven ze niet bepaald op een roze wolk. Op Instagram deelde ze een foto van haar nog steeds opgezwollen buik en enkele minder leuke details over het kersverse moederschap.

“Steek je hand op als je op voorhand niet wist dat je ook je eigen luiers zou verversen”, schrijft ze. “Na al die jaren in de modewereld had ik nooit kunnen raden dat wegwerpondergoed mijn favoriete nieuwe kledingstuk zou worden. Niemand praat over het herstel en de genezing die mama’s moeten doormaken. Ik wilde tonen dat het niet enkel rozengeur en maneschijn is. Het is al hard geweest.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer