Haven van Antwerpen. (Illustratiefoto)
Volledig scherm
Haven van Antwerpen. (Illustratiefoto) © iStock

432 kilo cocaïne gevonden in container met tonijn in Antwerpse haven

In het Antwerpse havengebied hebben de opsporingsdiensten van de douane een lading van 432,6 kilo cocaïne aangetroffen en in beslag genomen. Dat meldt de FOD Financiën. 

1 reactie

  • Jan Hendrickx

    4 jaar geleden
    Laten ophalen en volgen tot bestemming ,dan meer succes tot arrestatie van de grote vissen
  1. Stijn (43) verloor zijn vrouw in auto-ongeluk, zoon Otis (8) overleefde de crash: “Karla heeft geprobeerd haar kind te redden. Dat is… wat moeders doen”
    PREMIUM
    42

    Stijn (43) verloor zijn vrouw in au­to-ongeluk, zoon Otis (8) overleefde de crash: “Karla heeft geprobeerd haar kind te redden. Dat is… wat moeders doen”

    Een kind van acht dat bij mama in de auto crasht en zelf de hulpdiensten belt om haar proberen te redden: heldhaftiger kon Otis Kimpe niet zijn. “En al kon zijn mama niet meer gered worden, ik ben zo trots op onze zoon”, zegt papa Stijn, die vorige week afscheid nam van zijn flamboyante, immer goedlachse vrouw Karla Demyttenaere (43). Wij hadden een uitgebreid gesprek met Stijn: “Of wij ons hier doorheen zullen slaan? Ja. Omdat we haar voor altijd meedragen in ons hart.”
    Ieper
  2. “Niemand heeft ons of Ellie iets gevraagd”: ouders in shock na mogelijk grensoverschrijdend gedrag op jeugdkamp
    PREMIUM

    “Niemand heeft ons of Ellie iets gevraagd”: ouders in shock na mogelijk grensover­schrij­dend gedrag op jeugdkamp

    Het nieuws dat het parket Halle-Vilvoorde een onderzoek is gestart naar mogelijk grensoverschrijdend gedrag op een jeugdkamp, komt als een schok aan bij Stijn en Lise uit Londerzeel. Hun 6-jarig dochtertje zat in het bewuste groepje met de geschorste monitor. Ze waren compleet verrast toen ze op de laatste kampdag via e-mail op de hoogte werden gebracht door de organisatie. Het was het eerste en meteen ook het laatste dat ze zouden horen over de hele zaak. “Niemand heeft ook maar gevraagd of we iets opgemerkt hebben”, aldus de ouders. De organisatie zelf heeft de monitor in kwestie meteen geschorst.
    Londerzeel