Jambon wordt ontvangen door Hongaars minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto.
Volledig scherm
Jambon wordt ontvangen door Hongaars minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto. © BELGA

Jambon op bezoek bij Orban: “Het spreekt voor zich dat ik rechtsstaat ter sprake zal brengen”

"Het spreekt voor zich dat ik de kritiek op de rechtsstaat en de persvrijheid ter sprake zal brengen bij mijn gesprekken in Boedapest." Dat heeft Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) gezegd bij zijn aankomst in de Hongaarse hoofdstad.

10 reacties

  • jack vandenhende

    4 jaar geleden
    Een bende linkse nitswitsen en communisten hieronder gaan Orban die in zijn land de rechterlijke macht aan banden legt voor eigen gewin en de pers mond dood maakt , en waar de corruptie hoog tij viert , waar zogezegd een familie van hem de autostraten gaan her aanleggen verdedigen , niets nieuws onder de zon .
  • Antonio Vivaldi

    4 jaar geleden
    De rechtstaat wat een lacher in België.Zij die de duurste advocaat hebben komen vrij of worden vrijgesproken en de arme sukkelaar die met de goedkoopste betaald het gelag?
  • jos duriau

    4 jaar geleden
    Het zal Orban zijn die aan Jambon zegt hoe hij de mensen kan manipuleren om te doen wat hij wil.
  • Gino Sinnesael

    4 jaar geleden
    Is het hier dan zoveel beter dan in Hongarije? Sedert de asielinstroom kennen we meer en meer verdoken belastingen, was er een levenslange taxshift, terwijl België de laagste pensioenen en bijna de hoogste belastingen van de EU kent. Vergelijk eens uw bruto met uw netto, en tel er de dagdagelijkse belastingen bij...
  • Michel Van Limbergen

    4 jaar geleden
    De rechtsstaat? Weet Jambon wel wat dat is?