De koning en de koningin bezochten vandaag de Veiligheidsraad van de VN.
Volledig scherm
PREMIUM
De koning en de koningin bezochten vandaag de Veiligheidsraad van de VN. © BELGA

Geen Belg zo gelukkig als de koning: Filip zelfzeker, verliefd en vol vertrouwen in New York

Geen mens in België loopt zo gelukkig rond als de koning: zijn land is voorzitter van de Veiligheidsraad, zijn vader liet de affaire-Delphine achter zich, zijn dochter doorstond de vuurproef op haar achttiende verjaardag,  zijn familie hangt weer samen, niemand zegt nog dat hij het niet kan en zijn huwelijk is na 20 jaar ‘solid as a rock’. Koning Filip staat op de vooravond van zijn zestigste verjaardag vol zelfvertrouwen in het leven, en zelfs in de goede afloop van de regeringsvorming blijft hij geloven.

42 reacties

  • Therese Van Moere

    4 jaar geleden
    Ik ben zeer blij dat we zo een goede koning en koningin hebben
  • J C

    4 jaar geleden
    Daar twijfel ik sterk aan. Ik ben 29 jaar getrouwd, nog altijd even verliefd op mijn vrouw, gelukkig, succesvol ondernemer, zeer goede en gemanierde kinderen die zicht altijd voortreffelijk kleden en nog veel meer. Ik geloof wel dat onze koning de tweede gelukkigste mens van het land is en weet je wat.... het is hem dik gegund.
  • Gerrit Malego

    4 jaar geleden
    Als je geen stress hebt, dan kan je dat dus.
  • Marc Sierens

    4 jaar geleden
    Jaarlijks een paar miljoen opstrijken zonder er echt wat te moeten voor doen,Op reis wanneer je wil op kosten van de belastingbetaler enz wie zou er dan niet zelfzeker zijn
  • Tina Colpaert

    4 jaar geleden
    Zou eens willen weten hoe hij het zou doen met normaal inkomen vd gewone doorsnee Belgen die er dan ook nog eens alles moeten van betalen en hard voor werken ipv zorgeloos te kunnen leven zou hij dan nog zoooooo gelukkig zijn?