AP
Volledig scherm
© AP

Het kan niet alle dagen prijs zijn: Lukaku en Inter onderuit tegen Napoli in heenmatch halve finale Coppa Italia

Coppa ItaliaVoordeel Napoli in de Coppa Italia. Een heerlijke knal van Fabián Ruiz maakte het verschil op San Siro in de heenwedstrijd. Inter, ook ‘Big Rom’, stelde teleur. Het kan niet alle drie dagen prijs zijn.

10 reacties

  • Tony Dekeukelaere

    4 jaar geleden
    een ploeg met lukaku gaat nooit iets winnen !! Opnieuw bewezen : tegen een min of meer degelijke ploeg komt hij er niet aan te pas !!
  • Maartje Nieuwboter

    4 jaar geleden
    Na maanden tandenknarsend opsparen kunnen ze eindelijk nog eens gal spuwen. Profiteer ervan, jongens. De zegetocht van Romelu in Italië is nog lang niet afgelopen.
  • Wilfried Vanden Berg

    4 jaar geleden
    De waarheid komt stilaan meer en meer boven water drijven . Zijn onkunde en grote mond ! De waarheid komt altijd boven , willen of niet . Zelfs de onbekwaamheid niet .
  • iwan Rombouts

    4 jaar geleden
    Ik moet geen wedstrijden van Lukaku meer zien om te weten dat het er niet is en er ook nooit zal komen. Wuif, Wuif, zwaai, zwaai.
  • Wilfried Vanden Berg

    4 jaar geleden
    Hebben ze het balletje weer niet tot op zijn voetje kunnen brengen ? Dat moeten ze nu toch al weten. Als je de bal niet tot op de wachtende profiteur Lukaku kunt brengen en leggen, kan hij toch niet scoren . Want meer dan dat kan hij niet .