Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Preud’homme over strafschopfase: “Als het penalty is, moet je die gewoon geven”

StandardMichel Preud’homme was “tevreden” over wat zijn ploeg bracht. De coach van Standard bleef wel opvallend rustig over de penaltyfase - Oulare werd in de zestienmeter vastgehouden door Balanta. “Als het penalty is, moet je die gewoon geven.” 

9 reacties

  • Sven Vandevyvere

    4 jaar geleden
    Oulare , een beer van een vent , valt als een espenblad als hij gekieteld wordt onder zijn oksels.
  • Frank Rolus

    4 jaar geleden
    Het was toch penalty als voetballiefhebber moet je eerlijk blijven was dik elfmeter
  • Richard Naegels

    4 jaar geleden
    Wat hebben we geleerd vandaag,strafschop uit het reglement,Var afschaffen,2de gele kaart bijhouden,voor afleiding zorgen als je verplicht 2x geel moet geven door andere spelers aan te pakken en die geel te geven......en Clement die zegt dus dat het aan de plein lag,hetzelfde als een waterpolowedstrijd waar onder water in gevoelige delen geknepen wordt zeggen dat het water niet helder genoeg was.......klaar.....toch grappig zeg.....0-0...........
  • Meert Dominique

    4 jaar geleden
    Dat het nu Clement, Preudhomme of Vrancken, trainers zien enkel de penaltyfouten die de tegenstanders maken en niet worden gefloten. Hun eigen spelers maken nooit ongestrafte fouten. Het wordt tijd dat ze stoppen met dat Calimerogedrag. Wat de schwalbe van Oulare betreft, judogrepen zijn in het voertbal niet toegelaten en dat Krmcik actieve ellebogen heeft weten wij nu ook.
  • Gaston Foubert

    4 jaar geleden
    Preudhomme is niet mijn favoriete trainer maar over die strafschop heeft hij gelijk, het was er een zonder meer.